Skal du pusse opp eller male huset?

Vi tar oppdraget!

Våre tjenester

Innvendig maling

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass. Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Utvendig maling

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi innfrir alltid kravene til kvalitet og miljø.

Sprøytemaling

Sprøytemaling er en teknikk hvor man bruker utstyr som sprayer malingen utover overflaten, med store fordeler. Det er først og fremst en effektiv måte å dekke store overflater på, og det gir et jevnt og delikat resultat.

Tapetsering

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten. Våre dyktige håndverker har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte.

Gulvbelegg

Et godt og praktisk gulv er like så viktig som valg av farger. Vi leverer gulvbelegg til alle typer rom og til ulike formål. Fortell oss ditt behov og vi vil finne de beste løsninger som er både gode å gå på og praktisk for din bruk.

Interiørkonsulent

Silje M. Lindhaugen Eriksen jobber hos oss som Interiørkonsulent. Hun hjelper deg med å finne riktig maling og tapet etter behov og ønsker. Vi hjelper deg med inspirasjon og er oppdatert på de nyeste trender.

Har du planer om å gjøre noe utvendig malearbeid?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og et pristilbud.